Rólunk

Mindhárom vállalkozás már huzamosabb ideje működik, Szvorák Emese és Majoros Jácint hosszabb ideje a média területén dolgoznak, a helyi- és regionális televíziókon keresztül, az ország legolvasottabb magyar nyelvű hírportál videó anyagjainak szerkesztőiként is ismertek, valamint a Szlovák Televízió magyar adásának, az MTVA hír- és magazinos anyagainak készítői. Boholy Zoltán és Kovács Péter (Style foto) számos rövid- és reklám filmet készítettek már az elmúlt években, /főleg vállalkozók számára – promó anyagok/, ezért gondoljuk, hogy együtt, közösen tapasztalatainkat ötvözve, szakmai tudásunkat egybeolvasztva, technikai hátterünket használva tudnánk az elért cél megvalósításában eredményeket elérni.

Majoros Jácint

1979-ben születtem „Palócország“ szívében, Rimaszombatban. Tornalján élek. Jelenleg a legnépszerűbb felvidéki hírportál, a www.hirek.sk videótudósítója vagyok. Híranyagaim továbbá megjelennek a Szlovák Televízió magyar adásában, ill. az MTVA csatornáin. Az újságírást gyerekkoromban kezdtem, a Kossuth Rádió Miska bácsi levelesládája c. műsorban voltak hallhatóak írásaim. Az említett műsornak köszönhetem, hogy ezt a pályát választottam. Egy-egy nyári táborban megszerettették velem és az akkori társaimmal e sokszor nagy kihívásokkal küzdő műfajt. Egy-egy elkészült kisfilmmel, amelyeket folyamatosan készítünk közös erővel, régiónk kulturális életét, a magyar nemzeti öntudat megmaradását, fejlődését kívánom erősíteni.

Szvorák Emese

1988-ban születtem Losoncon, gyermekkorom óta Füleken élek. A kommunikáció-és médiatudomány fortélyait a Budapesti Corvinus Egyetemen sajátítottam el. Egyetemi tanulmányaimat követően Füleken, a LocAll televízió stábja, és a www.hirek.sk televíziós hírportál révén szereztem szakmai tapasztalatot, melyet azóta az említett televízió-és hírportál tagjaként, az egykori Szabad Újság, valamint a Szlovák Televízió magyar adásának, illetve az MTVA csatornáinak régiós tudósítójaként kamatoztatok. A füleki székhelyű Média Novum Polgári Társulás tagjaként nagyban hozzájárultam a LocAll televízió adásában látható,Látószög magyar nyelvű televíziós híradás újraindításához, melyet a mai napig szerkesztek kollégáimmal. Munkám egyben a hobbim is, hisz szívügyemnek tekintem a gömöri-nógrádi régió magyarságának anyanyelven történő informálását.

MediaRS s.r.o.

Kovács Péter és Boholy Zoltán már jelentős ideje a közös cégük által a média területén és rendezvényszervezésben tevékenykedett, amikor 2012-ben létrehozták a Style Foto megnevezésű új vállalkozásukat. Új cégiroda és profi fotó muterem jött létre – maga nemében és minőségében egyedülálló a rimaszombati régióban. Két évre rá kibővült a portfólió és a videó film készítést az új kollégájukra – Mihály Szabolcsra bízták rá, aki komoly szakmai tudásra a Budapesti egyetemi tanulmányai során tett szert. A Style Foto ma már a csúcsminőségű felszereltségének köszönhetően minden 21.század-i igényt kielégítő kisfilmeket készít magán személyeknek, önkormányzatoknak ill. cégeknek. Nem utolsó sorban megemlítenénk a MediaRS s.r.o. azon sikerét is, hogy Kovács Péter a 2016-os évben a Példakép Alapítvány meghirdetésében a Példakép pályázaton is részt vett, bekerült azon harminc eredményes Kárpát-medencei fiatal vállalkozók közé, akiket e neves zsűri erre méltónak tartott.

Szeretne velünk együttműködni? Esetleg van valami kérdése?

Lépjen velünk kapcsolatba